Tuesday, July 30, 2013

The Notebook

Assalamualaikum w.b.t
Hari ni mood movie The Notebook
Adaptasi dari novel The Notebook dari penulis Nicholas Sparks
Cerita dia sedih :'(
Hmmm.
Tak boleh nak cerita sekarang.
Seharian mood sedih sebab movie tu.

15 comments:

  1. Nanti crite la sinopsis nye.. BI QL tak berapa bagus... beberapa kali je bace novel n bacaan yg berbahasa inggeris nie.. huhu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy suka baca buku. Tu yg penting. BI sy pun xbrapa bagus gak la QL. Just if ada minat, mmg sy baca je buku BI :)

      Delete
  2. best ke? cik s ni rajin baca english novel ye. ayu xbrpa. maklumla..BI gred B.ghehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Mcm tu la gayenye. Novel english feeling dia mmg syok la ayu :)

      Delete
  3. laaa, sedih sangat niee smpai x nak cerita niee, hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti sy cerita ye, ieqa. Betulla cdeh :'(

      Delete
  4. ehehe
    sedih sampai takleh menaip. nanti share ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baikk! Takkan sy je sedih sorg2, nak gak share kt korg kt sini. Hehe

      Delete
  5. Amboi ni betul-betul feeling tengok movie.
    nanti2 update review the notebook tu ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuuu, serious feeling ! HAHAHA. Done update.

      Delete
  6. amboi.. baca novel pown boleh nagis ye.. feeling betol ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menjiwai watak kot. Hehe. Baru best baca :)

      Delete
  7. he3 jgan sedih2..citer je kn :D kui3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Sedih masa tu je. Lame2 tak sedih dah la.

      Delete
  8. Hehe sedih kan cerita ni? Sis dah tengok.

    ReplyDelete